Afvallen met weekmenu’s

weekmenuEen gezond gewicht vraagt om een gezond eetpatroon. Ook op de langere termijn. Met de weekmenu’s van de Fitpraktijk breng je gezond eten direct in de praktijk. Het is praktisch en je leert snel variëren naar je eigen smaak. Het past in een gezins- en werkend leven, zodat je niet apart hoeft te koken.

Maak hier kennis met een gratis weekmenu. Laat je begeleiden met de weekmenu’s en bereik al op heel korte termijn een fitter gevoel, meer energie èn minder kilo’s op de weegschaal.

 

Begeleidingstraject afvallen

In een begeleidingstraject heb je wekelijks een afspraak. We werken een stappenplan door waarbij je meer leert over voeding, het belang van bewegen, etiketten lezen, e.d. Je leert hoe je lekker en gezond eten tot een gewoonte maakt. Wil je hier meer over weten? Maak dan gratis en vrijblijvend kennis.

 

Samenstelling weekmenu’szilvervliesrijst

De menu’s zijn zodanig samengesteld dat ze voldoen aan de richtlijnen van het voedingscentrum. Ze bevatten de aanbevolen hoeveelheden groenten en fruit, vitaminen en mineralen. Daarbij bevatten ze nauwelijks bewerkte voeding en zijn ze gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over suiker en koolhydraten. De menu’s bevatten daarom weinig tot geen suikers en alleen complexe koolhydraten die lang een voldaan gevoel geven.