Corine van Donkersgoed

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al sinds ik me kan herinneren, zie ik mezelf met een tennisracket in mijn handen. In mijn kindertijd speelde ik veel op straat en was eigenlijk altijd in beweging. Op de middelbare school fietste ik 16 km per dag en ’s zomers was ik bijna dagelijks op de tennisbaan. Ik was een goede eter, niet slank, maar ook niet dik.
Rond de leeftijd van 18 jaar raakte ik uit balans. Minder beweging, meer en slechter eten, het studentenleven eiste zijn tol. Sindsdien voer ik strijd om de weegschaal in balans te houden. Als ik niet oplet, komen de kilo’s er gestaag aan.

.

De Fitpraktijk

Tot ik op een gegeven moment besloot om anders te gaan eten. Meer natuurlijke producten, suikers vermijden, meer aandacht voor de kwaliteit van eten dan de kwantiteit. En de winst is enorm: fitter, geen strijd meer met de weegschaal en een betere nachtrust. Ik besloot om van kennis en ervaring mijn werk te maken en startte met de Fitpraktijk.

.

 

Beweging

Beweging is voor mij onmisbaar. 15 Jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen en ik doe regelmatig mee met hardloopwedstrijden. Favoriet is de vestingloop in Den Bosch en de 10 miles in Tilburg.

Begeleiding bij gewichtsbeheersing is een uitbreiding van mijn coachactiviteiten. Hieronder een verkort overzicht van mijn opleidingen en eerdere activiteiten.

.

 

Opleidingen Corine van Donkersgoed:

  • 2016: Opleiding gewichtsconsulent
  • 2014: Certificering NLP-trainer
  • 2012: HBO relatiecounselling
  • 2011: Familie-opstellingen
  • 2010: Top training: trainersopleiding
  • 2009: NLP Master coachopleiding
  • 2007: NLP Practitioner opleiding

 

.

Werk

  • 2011 – 2016: Trivister, coaching voor kind en gezin
  • 2004 – 2011: V/M talent, loopbaancoaching en re-integratie