Gewichtsconsulente Rosmalen

Zoek jij een gewichtsconsulente in Rosmalen of Den Bosch?

Wil jij afvallen, meer gaan bewegen, meer energie, of gezonder eten?
Met een persoonlijk voedingsadvies van De Fitpraktijk bereik jij je doelen!
Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij De Fitpraktijk, voor een persoonlijk voedingsadvies!

 

Persoonlijk voedingsadvies

Voedingsdeskundige RosmalenBij de Fitpraktijk in Rosmalen/Den Bosch kun je terecht voor een persoonlijk voedingsadvies. Op basis van een uitgebreide analyse van je eetgewoontes én je wensen en doelen, geef ik je een voedingsadvies dat past bij jouw leefsituatie/leefwijze en bij jouw lichaam. Met een voedingsadvies op maat én persoonlijke begeleiding, boek je het beste resultaat en merk jij dat je je energieker gaat voelen!

 

De kracht van goede voeding

Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen, gezonder eten óf meer energie wilt krijgen: de juiste voeding is daarbij noodzakelijk. Goede voeding helpt je om beter te presteren, beter te concentreren, een sneller herstel na inspanning en het helpt bij het afvallen en het voorkomen of herstellen van bepaalde medische aandoeningen.

 

Gezond afvallen

afvallen zonder dieetDe meeste mensen die wel eens een dieet hebben gevolgd of ‘aan de lijn’ hebben gedaan, kennen de ervaring dat de kilo’s er weer aankomen. Het zogenaamde jojo-effect. Bij de Fitpraktijk zul je gezond afvallen zónder dieet. In plaats daarvan ga je je eetpatroon aanpassen, zodat jojo-en tot het verleden behoort. We maken een stappenplan afgestemd op de persoonlijke situatie, waarbij je zelf je doel bepaalt. Je kunt hierbij tot een kilo per week afvallen. Door nieuwe, gezonde eetgewoonten aan te leren, zul je merken dat lekker eten en een gezond gewicht goed samen gaan.

 

Coaching voeding

Wie anders denkt, zal anders presteren. Of je nu gewicht wilt verliezen, gezonder wilt worden of meer uit je werk of relatie wilt halen: jouw gedachtenpatronen bepalen je succes. Bij de Fitpraktijk staan jouw gedachtes aan de basis van het veranderen van je voedingspatroon.
Bij angst, onzekerheid en gevoel van onvermogen is altijd sprake van negatieve gedachten. Deze horen bij het verleden en geven je vaak het gevoel in hetzelfde cirkeltje te blijven draaien waar je niet uitkomt. Coaching helpt je naar de toekomst te kijken en vanuit verlangens, wensen, positieve gedachten en emoties te onderzoeken wat en hoe het wèl kan! lees meer over voedingscoaching

 

Diëtist of gewichtsconsulente?

Corine van Donkersgoed van De Fitpraktijk is gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij de BGN. Over het algemeen begeleidt een gewichtsconsult mensen met onder- of overgewicht tot een bepaald BMI. Welk BMI is afhankelijk van overige klachten als gevolg van het overgewicht.  Bij zware obesitas, sommige medische klachten of oorzaken zal Corine je doorverwijzen naar de huisarts of een diëtist. De begeleiding van de Fitpraktijk is coachend van aard. Geen vaste voorschriften wat je wel en niet mag eten, maar een aanpassing op maat van jouw eetpatroon.

 

 

Tarieven Voedingsadvies

Voedingsdeskundige Rosmalen Fitpraktijk
Corine van Donkersgoed

Klik hier voor de tarieven voor een voedingsadvies en voedingscoaching bij De Fitpraktijk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een 1e consult met Corine!